The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

البيتزا بطعمها اﻻصلى

كتبت الشاف سالي هاني

كتبت الشاف سالي هاني
كتبت الشاف سالي هاني

تعالو نعمل مع بعض بيتزا سلامى
2 كوب ونص دقيق فنجال صغير ماء دافئ ونضع فيه معلقة شاى سكر ومعلقة صغيره غميره ونتركهم شويه لحد متفور وبعضين نخلط بيهم الدقيق ونضيف زرة الملح ثم نضيف كوب اﻻ ربع ماء وربع كوب زيت ونعجين بيهم كويس واذا احتاجة انها تتلم نلمها بشوية زيت افضل من اادقيق علشان متنشفش واذا حبين نضيف على اادقيق من البدايه لبن بودر نضيف 4 معالق كبار وتترك لمدة ساعتبن للخمر


الحشو:


نجيب بشر عدد 2 طماطم وفص طوم و2 معلقة صلصه وكيس كاتشب ومعلقة زيت والملح و الفلفل اﻻسود ونحتهم على لحد متتسبك كويس


ونجهز مشرم شرائح وفلفل الوان ولنشون شرائح ( النشون يكون من الرول الرفيع) و جبنه متزرلا وجبنه شيدر شرائح وجبنه جوده مبشوره وطماطم شيرى وزتون الوان


بعد متخمر العجينا هنفردها بالنشابه على رشة دقيق ونخليها رفيعه وبعدين نضع فى الصنيه رشة دقيق ونضع عليه الببتزا وبعدبن ندهنها الصلصه العملناها ونوزع عليها باقى المكونات ومن حروفىالعجينه حنحشيها جبنه متزرﻻ وجوده ونقفل ااحروف وبعدين ندخلها الفرن على درجة حراره 180 وبكون سخن من قبل ونضعها حتى تمام الندج او لمدة 15 الى 20 دقيقه ثم تقدم والف هنا وشف

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.