خبز ع الطاسة
كتبت:الشاف سالي هاني

3 كوب دقيق
كوب مياه
معلقة ص خميرة
رشة ملح
الطريقة:
خلط المكونات وعجنتهم كويس وسيبتها تخمر وبعدين عملتها كور.. وفردت كل كورة.. ورصيت ع صنية مرشوشة بالدقيق او الردة عشان ميبزقش.. سخنت الطاسة.. تحطي الرغيف ع وشه 5 ثواني يتشمع ع نار وسط وتقلبيه ع الوش التاني ع طول وتقومي معلية النار ش بعد ما تقلبي بثواني..ده ال بيخليه يتنفخ
واما يتنفخ تقلبيه تاني ع الوش ال كان اتشمع بس.. وبالف هنا