ريش ضاني مشويه
الشاف سالي هاني

لتتبيلة (الدريسنج)
مية بصل
/عصير طماطم
/معلقة مسطرده
/معلقة صوص باربيكيو
/ خل/
ملح/فلفل
/بهارات مشويات
/ زيت
زعتر وروزماري فريش
بنمزج كل المكونات مع بعض ونضعها علي الريش في علبه محكمة الغلق ونتركها في التلاجه مش اقل من ٤ساعات (لو باتت في التتبيله هتبأه افضل واسرع في السوي)
تسوي علي الجريل او نديها لون علي الجريل ثم ندخلها فرن حامي درجة حرارته٢٢٠ لمدة ساعه الا ربع ونحضرلها فحمه سخنه اول ماتخرج نضع الفحمه في ورقة فويل ونضعها في صنية الريش ونضع عليها نقطتين زيت ونغطي الصنيه عشر دقايق ثم ننقلها في طبق التقديم..وبالهنا