ساندوتش جلاش
كتبت / الشاف سالي هاني

المقادير :
جلاش طازج /عليه زبادي/٤معالق سمنه
الحشو .
فراخ قطع صغيره +فلفل الوان+بصل +توابل مشكلة +جبنه موتزاريلا
او لحمة مفرومة متعثجة
او بسطرمة وجبنة
او مكس جبن
طريقه عمل الحشو:
نحط في الطاسه معلقه سمن ومعلقه زيت ونضيف البصل يدبل هنحط الفراخ متقطعه صغير نحمرها مع البصل ونضيف فلفل اسود والفلفل الألوان وربع ساعه لما ميتها تنشف نقفل عليها
الطريقه
نقطع الجلاش كلو لنصفين وناخد ورقه ورقه ندهنها زبادي وزبده هنحط اربع ورقات انصاص علي بعض وبعدين نحط الحشوه والجبنه ونلف الجلاش زي الساندوتش ونقطعو من فوق بسكينه حميا وندهنو سمنه ونضيف عليه من فوق لبن شويه صغيرين وندخلو الفرن مسخن مسبقا وبالهنا والشفا
ملحوظه الزبادي هيخلي الجلاش طري جدا وعامل زي الرقاق الطري ويمكن حشو اى شىء حسب الرغبة