The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

طاجن الجمبري بالفرن

كتبت /الشاف سالي هاني

طاجن الجمبري بالفرن
طاجن الجمبري بالفرن

كيلو جمبري جامبو (كبير )بقشره مغسول ومفتوح من الضهر لازالة كيس الرمل ومتصفي
🍤بصلة كبيرة مقطعة جوانح
🍤فلفلة خضراء مقطعة جوانح
🍤حبة طماطم مقطعة مكعبات
🍤ملح +فلفل+كمون+كاري+بابريكا+بهار مشكل+بصل بودر+ثوم بودر+زنجبيل بودر
🍤ربع كوب ماء+2 م ك زيت
فصين توم


🍵🍵🍵🍵🍵🍵
هنخلط كل المكونات مع بعضها الخضروات مع اليهارات ونقلبها كويس جداااا
وننزل عليها بالجمبري
ونقلب كويس جداااا ونضيف الماء والزيت
ونحطها في طاجن فخار او صينية فرن
ونغلفها بالفويل
وتدخل فرن ساخن لمدة نصف ساعة
ونخرجها ونقدمها مع ارز وسلطة خضرا وطحينة


وبالهنا والشفا😍😍

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.