The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كفتة ع البخار.. الطعم كفتة حاااااتي

الشاف سالي هاني

كفتة ع البخار.. الطعم كفتة حاااااتي

مكونات الكفته:


نص ك لحم مفروم
بصله وسط مبشورة
ربع معلقة فلفل اسمر
نص معلقة ص بهار مشويات
الطريقة.. عجنتهم ف بعض وصبعتها
وعملت الرز بطريقة المندي وغطيتة بورق فويل وخرمته وحطيت فوقه الكفته وغطيت بورقة تاني

طريقة الرز؛


شوحت معلقة بصل ف الزيت وحطيت ورقة لوري و واحده حبهان و٣ قرنفل وقطعة ص قرفة خشب ولو فيه ليمون ناشف حطي وحده واخدو تشويحة ف الزيت وحطيت الرز الباسمتي والميه والملح وغطيت بالفويل وكملت…
وأما طفيت بعد ما استوى نزلت الكفته ع الرز وولعت حتة فحم وحطتها ع ورقة فويل وسطهم ونزلت عليها بمعلقة زيت وغطيت بسرعه
الطعم خطييييير

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.