كفتة ع البخار.. الطعم كفتة حاااااتي
الشاف سالي هاني

مكونات الكفته:
نص ك لحم مفروم
بصله وسط مبشورة
ربع معلقة فلفل اسمر
نص معلقة ص بهار مشويات
الطريقة.. عجنتهم ف بعض وصبعتها
وعملت الرز بطريقة المندي وغطيتة بورق فويل وخرمته وحطيت فوقه الكفته وغطيت بورقة تاني
طريقة الرز؛
شوحت معلقة بصل ف الزيت وحطيت ورقة لوري و واحده حبهان و٣ قرنفل وقطعة ص قرفة خشب ولو فيه ليمون ناشف حطي وحده واخدو تشويحة ف الزيت وحطيت الرز الباسمتي والميه والملح وغطيت بالفويل وكملت…
وأما طفيت بعد ما استوى نزلت الكفته ع الرز وولعت حتة فحم وحطتها ع ورقة فويل وسطهم ونزلت عليها بمعلقة زيت وغطيت بسرعه
الطعم خطييييير