The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كمبود خوخ

الشاف سالي هاني

بتغسلى الخوخ كويس ويتقطع بالنص وتتشال منه البذره وتحطى ميه على النار اول ما تغلى تحطى الخوخ يغلى شويه مش كتير علشان ميتهريش يادوب القشره تنفع تتشال تطلعيه من الميه وتقشريه وتحطيه تانى في الميه اللى سلقتيه فيها هي هي بعد ما تحطى سكر وتحليها حسب الرغبه بس لو الميه كتير قلليها وسيبيه يغلى غلوتين فى السكر علشان يتشرب واطفى النار وسيبيه يبرد وحطيه فى التلاجه وبألف هنا
ممكن يتخزن بعد كده فى الفريزر عادى مده كبيره

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.