The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

البرجر بالطعم الاصلى

البرجر بالطعم الاصلى
البرجر بالطعم الاصلى

المدير لنصف كيلو مفروم
نصف كيلو لحم مفروم
معلقه كبيره كاتشب او ظرف كاتشب
ربع معلقه صغيره حبهان بودر ومتخفيش طعم الحبهان مش هيبان
ربع معلقه صغيره قرفه او اقل شويه
ربع معلقه صغيره قرنفل مطحون
معلقه صغيره ممسوحه ملح
ربع معلقه صغيره زعتر وروز مارى
معلقه صغيره بودرة بصل
ونصف معلقه صغيره بودرة بصل
معلقتين كبار دقيق
معلقه كبيره فيجيتار بارد


الطريقه:


كل المكونات تخلط جيدا مع بعض ثم يتم كبس البرجر بواسطة المكبس
او قطاعة العجين الدائريه او غطاء برطمان
ملحوظه النصف كيلو بيطلع من ٦ قطع الى ٨
ملحوظه اخره اذا حسيتى اللحم يابس اثناء الخلط يمكنك اضافة ٢ معلقه كبيره ماء مش هيقصر ولاكن هيخلص العجينه بتاعة البرجر طرى وسهل التشكيل
الملحوظه الثالثه اذا كان اللحم احمر خالص يضاف 125جرام من الدهن البوش
انا مستخدمه الدهن وبنتى بالبحر مع اللحم المفروم

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.