البرجر بالطعم الاصلى
المدير لنصف كيلو مفروم
نصف كيلو لحم مفروم
معلقه كبيره كاتشب او ظرف كاتشب
ربع معلقه صغيره حبهان بودر ومتخفيش طعم الحبهان مش هيبان
ربع معلقه صغيره قرفه او اقل شويه
ربع معلقه صغيره قرنفل مطحون
معلقه صغيره ممسوحه ملح
ربع معلقه صغيره زعتر وروز مارى
معلقه صغيره بودرة بصل
ونصف معلقه صغيره بودرة بصل
معلقتين كبار دقيق
معلقه كبيره فيجيتار بارد
الطريقه:
كل المكونات تخلط جيدا مع بعض ثم يتم كبس البرجر بواسطة المكبس
او قطاعة العجين الدائريه او غطاء برطمان
ملحوظه النصف كيلو بيطلع من ٦ قطع الى ٨
ملحوظه اخره اذا حسيتى اللحم يابس اثناء الخلط يمكنك اضافة ٢ معلقه كبيره ماء مش هيقصر ولاكن هيخلص العجينه بتاعة البرجر طرى وسهل التشكيل
الملحوظه الثالثه اذا كان اللحم احمر خالص يضاف 125جرام من الدهن البوش
انا مستخدمه الدهن وبنتى بالبحر مع اللحم المفروم