طريقة عمل بطاطس ودجز
كتب/الشاف سالي هاني

الطريقه:
تنقعي البطاطس كويس وتغسليها كويس جدا عشان هتتعمل بقشرها تقطعيها صوابع تخينه وتسقطها في ميه مغليه على النارلمده خمس دقايق بالكتير
وبعدين تصفيها وتضيفي عليه معلقة من البصل البودر والبابريكا والكسبره الناشفه والروزماري ونص معلقة توم بودر وملح وفلفل اسود وربع كوب زيت وتقليبها كويس مع التوابل والزيت وتضيفي عليها معلقتين نشا و٣ معالق دقيق وتغليفها كويس جدا بيهم وترصيها صابع حنب التاني وتدخليها الفرن من تحت ومن فوق لحد ما تستوي وتحمر طعمها خيااال انصحكم تجربوها