The Buzz Magazine
The Buzz Magazine

كبدة بالفريك

كتبت / الشاف سالي هاني

كبدة بالفريك

المكوّنات:

كوببن فريك
بصلة
0.5 كبدة جاموسى ا وممكن كبد واوانص
فلفل اخضر
4فصوص توم
سمن وزيت
كزبرة ناشفة
فلفل اسود
خل

الخطوات:


نعمل الفريك الاول
نجيب بصلة تتقطع قطع بتتشوح في معلقه سمن تدبل انزل بالفريك المنقوع فماية لمدة ساعة واقلبو شوية وبعدها احط ماء زيادة عنه حبه وتظبيط الملح وتغطيه واسيبه يستوى ويتشرب مايته

نعمل الكبدة


تقطيع الثوم وتقليبة في زيت مع الكزبرة الناشفة وانزل عليهم بالكبدة والنار عالى والتقليب تاخد صدمة انزل بالفلفل المقطع

تظبط ملح وفلفل وسنه خل واغطيها تستوى واشوف الفريك اقلبة واتابع تسوية لحد مايتم سوى الكل

ويتقدم الفريك وعلية الكبدة وممكن الكبدة سندوتشات عادى وبالف هناوعافيه

إشترك في نشرتنا الإخبارية
اشترك معنا للتوصل بآخر الأخبار، المقالات والتحديثات، ترسل مباشرة لبريدك الإلكتروني
يمكنك سحب اشتراكك متى شئت

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.